Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес към 13:10 на изхода на базар Илиенци да си казва кой беше колегата със сивата 156 SW с лентите на номера който аз разпространявах.Номера май беше СА0022**...
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Снощи в 18:20 в Дружба, на кръстовището на Димитър Списаревски и Христофор Колумб, едно тъмно GTV (май бордо) спря на спирката на тролей 11.
      Да си казва кой е.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Снощи колегата Madjo беше спрял до нас в Младост 4 (предполагам че е той защото на легендата имаше стикер madjo на предния прозорец)
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

• Вчера Венци (VFTI) е забелязан да минава покрай СУ кум 15:30
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Вчера Flame беше спрял на паркинга на Жолио Кюри през три коли от мен.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Я пък ти-не съм я видял 155-цата въобще.
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• червена 146-ца с клубен стикер 9663, днес следобяд на Била България
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                  аз бях, бързах да се придвижа по най-бързия начин до надежда, а това движение в центъра го мразя 155цата доста хваща окото
                  и аз се бях запътил на там и гледах бързо да се махна от центъра ама и твойта 146ца ми привлече вниманието и съм сигурен, че не само мойто, цвета е уникален! Колега ти си от надежда нали, защото доста пъти съм я засичал из квартала.
                  С кой колега с черна 155ца днес се поздравихме на светофара при стадиона на Локото
                  Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Снощи на екото на Вапцаров имаше една 145ца 1.3 с алфистки и отзад една 146(не видях с какъв мотор) охрана .Да си признават кои са
                    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      Днес към 13:10 на изхода на базар Илиенци да си казва кой беше колегата със сивата 156 SW с лентите на номера който аз разпространявах.Номера май беше СА0022**...
                      Колега това е баща ми пак ли е щпорил ЖТД то или е бил културен тои за сега не влиза в форума но има време

Comment

• Как се виждате в мъглата колеги?
                        Минеш ли София след Враждебна и качиш ли се на магистралата всичко се оправя ,става слънчево и температурата е 18 градуса .
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• да си признава кой е колегата с 159ката СА5605 мисла че беше днес около 12 се мота из Надежда
                          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Днес около 12ч. на обяд на ул. Софийски герой до 51СОУ видях една светла 156 СА7098... Имаше някакъв стикер на задното стъкло , но неуспях да видя какъв е.Колегата добре се грижи за белисимата.10 мин. по-късно се видяхме с fiore.Да ви е жив и здрав Ясенчо и да стане фен като баща си.
                            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• колега да беше казал едно мерси на буса които те пусна на надлез надежда,
                              Attached Files
                              LUXURY FUNEBRI CARS
                              Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщение
                                колега да беше казал едно мерси на буса които те пусна на надлез надежда,
                                МЕРСИ КОЛЕГА!!!

Comment

Working...
                                X