Днес към 13:10 на изхода на базар Илиенци да си казва кой беше колегата със сивата 156 SW с лентите на номера който аз разпространявах.Номера май беше СА0022**...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Вчера Flame беше спрял на паркинга на Жолио Кюри през три коли от мен.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
червена 146-ца с клубен стикер 9663, днес следобяд на Била България156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеаз бях, бързах да се придвижа по най-бързия начин до надежда, а това движение в центъра го мразя
155цата доста хваща окото
и гледах бързо да се махна от центъра
ама и твойта 146ца ми привлече вниманието и съм сигурен, че не само мойто, цвета е уникален! Колега ти си от надежда нали, защото доста пъти съм я засичал из квартала.
С кой колега с черна 155ца днес се поздравихме на светофара при стадиона на ЛокотоДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеДнес към 13:10 на изхода на базар Илиенци да си казва кой беше колегата със сивата 156 SW с лентите на номера който аз разпространявах.Номера май беше СА0022**...тои за сега не влиза в форума но има време
Comment
-
Как се виждате в мъглата колеги?
Минеш ли София след Враждебна и качиш ли се на магистралата всичко се оправя ,става слънчево и температурата е 18 градуса .ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
да си признава кой е колегата с 159ката СА5605 мисла че беше днес около 12 се мота из НадеждаДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Днес около 12ч. на обяд на ул. Софийски герой до 51СОУ видях една светла 156 СА7098... Имаше някакъв стикер на задното стъкло , но неуспях да видя какъв е.Колегата добре се грижи за белисимата.10 мин. по-късно се видяхме с fiore.Да ви е жив и здрав Ясенчо и да стане фен като баща си.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщениеколега да беше казал едно мерси на буса които те пусна на надлез надежда,Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Comment
Comment